Despre vdoors.ro

Bun venit în lumea VDOORS, unde măiestria și inovația se întâlnesc pentru a crea produse excepționale. Suntem parte din Grupul VERTICAL DESIGN, brand creat acum mai bine de 20 de ani din dorința de a face o poveste din fiecare proiect.

Gama noastră cuprinde o varietate diversă de produse, de la uși cu design clasic la minuni contemporane, asigurându-ne astfel că există o ușă VDOORS perfectă pentru fiecare gust și cerință. În afara portofoliului de produse, VDOORS este dedicat oferirii unei experiențe fără cusur pentru fiecare client. Prioritizăm excelența în servicii și lucrăm îndeaproape cu clienții noștri, oferind îndrumare specializată și suport personalizat.

MISIUNE | Alege VDOORS și deschide ușa către idei memorabile!

Misiunea brandului VDOORS este de a oferi uși inovatoare, funcționale și moderne, care să aducă un plus de frumusețe și utilitate spațiilor interioare. Realizăm uși de înaltă calitate, fabricate cu măiestrie și atenție la detalii, pentru a satisface nevoile și dorințele clienților noștri. Prin intermediul inovației constante, dorim să depășim așteptările și să transformăm modul în care oamenii interacționează cu ușile noastre, oferind produse unice și inspiraționale.

VIZIUNE | La VDOORS, credem că o ușă nu este doar o simplă intrare, ci o poartă către o lume plină de posibilități.

Viziunea noastră este de a deveni un brand de referință în rândul producătorilor și vânzătorilor de uși, recunoscut pentru inovația, funcționalitatea, eleganța și măiestria produselor. Prin abordarea noastră creativă și centrarea pe calitate, ne propunem să influențăm și să inspirăm industria, aducând noi standarde de excelență.

VALORI | Inovație, Funcționalitate, Eleganță, Măiestrie

Inovație: Suntem dedicați inovației continue, căutând mereu modalități de a aduce îmbunătățiri funcționale în designul și construcția ușilor noastre. Suntem mereu la curent cu noutățile din piață, dezvoltând produse inovatoare care să îndeplinească cerințele clienților noștri și să respecte noile tendințe.

Funcționalitate: Punem accentul pe crearea de uși care nu doar să arate bine, ci și să ofere o funcționalitate optimă în utilizare. Ne preocupăm de aspecte precum durabilitatea sau ușurința în deschidere și închidere, pentru a oferi o experiență de utilizare superioară.

Eleganță: Ne străduim să producem uși elegante și moderne, care să aducă un plus de stil și frumusețe în spațiile în care sunt montate. Designul nostru se bazează pe linii curate, proporții echilibrate și materiale de calitate superioară, pentru a crea uși care să impresioneze prin estetică și să se integreze armonios în orice tip de decor.

Măiestrie: Suntem mândri de abilitatea și expertiza noastră în fabricarea ușilor. Ne preocupăm de fiecare detaliu, punând în aplicare tehnicile tradiționale și moderne de îmbinare a materialelor, pentru a crea uși de cea mai înaltă calitate.