Compania VERTICAL DESIGN lansează noul website vdoors.ro, dedicat comercializării de uși configurabile

Compania VERTICAL DESIGN lansează noul website vdoors.ro, dedicat comercializării de uși configurabile

11 Jan 2024

București, Ianuarie 2024-Vertical Design, companie ce oferă soluții complete și personalizate de închidere sau acces, anunță lansarea magazinului online vdoors.ro. Vizitatorii plaformei Vdoors.ro au la dispoziție un catalog impresionant, magazinul online fiind împărțit pe categorii principale pentru a facilita căutarea de produse.

Din dorința de a simplifica achiziția online și de a oferi flexibilitate în procesul de personalizare a ușilor, website-ul vdoors.ro a fost gândit ca un configurator care să răspundă nevoilor punctuale ale clienților, atât persoane fizice, cât și juridice. Platforma oferă soluții de uși preconfigurate sau 100% personalizabile, precum: uși Filomuro, clasice sau glisante prevopsite, vopsite, cu HPL, melamină sau furnir.

“Ne bucurăm să anunțăm finalizarea cu succes a celui mai nou proiect Vertical Design. Lansarea website-ului vdoors.ro este rezultatul unei preocupări continue în ceea ce privește crearea și dezvoltarea de noi soluții digitale pentru clienții companiei. Alături de echipa internă și parteneri, am reușit să transpunem în noua platforma know-how-ul obținut în cei aproximativ 24 de ani prezență în acest sector. Întregul proiect a fost posibil datorită mobilizării exemplare, a promptitudinii și seriozităzii echipei care a reușit să găsească rapid soluții pentru fiecare provocare. Ne dorim să oferim experiențe de navigare și achiziție cât mai practice clienților și, de aceea, vom lucra permanent la optimizarea platformei și dezvoltarea de noi funcționalități”, declară Cătălin Arseni – Executive Manager VERTICAL DESIGN.

Clienții au avantajul de a alege modalitatea de plată, având posibilitatea de a opta pentru plata online cu cardul sau transfer bancar. În plus, comenzile pot fi livrate atât prin intermediul furnizorilor de curierat parteneri, cât și ridicate din depozitul companiei aflat în Parcul Industrial Ploiești, Str. Piramidei Nr. 6A, Ploiești, Prahova.

Totodată, complexitatea procesului de alegere a ușilor corecte și adecvate pentru locuința personală sau spațiile de birouri, este susținută de vdoors.ro prin consultanța acordată clienților, punând la dispoziție un chat live și formular de contact.

###

Despre Vertical Design

Din 1999, Vertical Design este un partener de încredere pentru clienți și oferă cele mai adecvate soluții de închidere sau acces. Au fost finalizate cu succes peste 400 de proiecte în diferite domenii, de la HoReCa la cel industrial. Compania se mândrește cu un portofoliu de proiecte premiate, care se remarcă prin soluțiile moderne și fiabile pe care le-a oferit de-a lungul timpului. Produsele din portofoliu dețin toate certificările impuse de legislație și sunt livrate în conformitate cu nivelul de calitate și specificațiile tehnice prevăzute în contrate.