Camuflarea creativă a ușilor de interior

Camuflarea creativă a ușilor de interior

22 Sep 2023

În ambientul oricărei locuințe, ușile reprezintă o piesă de mobilier importantă având dublu rol, atât estetic cât și funcțional. Cu toate acestea, nu de puține ori există încăperi de serviciu sau pasaje către încăperi secundare unde ușile creează un contrast puternic cu pereții din jur alterându-le aspectul. Pentru îmbunătățirea esteticii integrarea unei uși de tip filomuro este alegerea perfectă. 

Filomuro, pentru un efect cameleonic 

Ușile filomuro CAMELOON se remarcă prin faptul că sunt ambasadori ai minimalismului estetic, unde finisajele și materialele alese devin protagoniștii fiecărei creații. Plăcute din punct de vedere estetic, rezistente și funcționale, sunt extrem de versatile pentru a satisface cele mai diverse nevoi de amenajare interioară. Practic, cel mai important aspect al acestor uși nu este foaia de ușă ci sistemul care îi permite să „dispară” în interiorul peretelui atunci când este închisă, diferența de montaj dintre o ușă clasică și una de tip #filomuro constând în fixarea tocului de aluminiu înainte de finisarea pereților interiori. Iar datorită încuietorii magnetice deschiderea și închiderea unei uși CAMELOON este foarte silențioasă.

Variante nelimitate de culori 

Vopsirea ușii este una dintre metodele optime pentru camuflarea ușilor filomuro. Să ne imaginăm pentru o clipă că avem o ușă aliniată la aceeași culoare ca și peretele din jur. Efectul final va fi unul senzațional, ambientul căpătând un efect vizual continuu, omogen. Ușile noastre oferă personalizare aproape nelimitată, variatatea de culori transformându-ți alegerea într-o călătorie plăcută pe urmele eleganței.

Acoperire cu tapet 

Tapetul este un element decorativ care a revenit în ultimii ani. Motivul acestei reveniri constă, fără îndoială, în capacitatea de a răspunde gusturilor eterogene, prin varietatea mare de modele și nuanțe disponibile. De la stilul clasic la cel modern, tapetul reușește să dea o notă unică oricărui ambient, reușind deseori să schimbe însăși percepția spațiilor. Prin alegerea unei uși filomuro prevopsite, pregătită pentru a fi acoperită cu tapet, îți vei putea exprima cu adevărat întreaga amplitudine a creativității și personalității.

Stilul clasic, o alegere contemporană

Pentru iubitorii ambientelor clasice, furniruirea ușii filomuro în stilul boazeriei reușește de asemenea să camufleze oferind în același timp continuitate cu pereții perimetrali ai întregii încăperi, fără a apela la intervenții structurale. Poți alege dintr-o gamă variată de nuanțe și texturi toate pregătite pentru îmbinarea armonioasă a spațiului ambiental.

Gama CAMELOON, esența invizibilă a eleganței!